JobShadowing a Alemanya

Els professors de Grau Superior Antoni Ramis i Jeroni Lliteras han participat d’un JobShadowing a Alemanya.

Quatre dies d’intensa activitat perquè han visitat els centres de Formació Professional Genokolleg, a la ciutat de Münster; el RRBK a Bielefeld; el LEBK a Paderborn i el DBB, a Detmold. Han estat molt ben rebuts pels companys alemanys, amb qui han pogut visitar empreses de la zona on els seus alumnes hi fan estada i conéixer el sistema educatiu alemany.

D’aquesta experiència ja han sorgit projectes ben interessants pel nostre alumnat. Així, anam teixint una xarxa de contactes en el marc del programa Erasmus +  perquè l’alumnat pugui fer estades en aquestes ciutats amb gran activitat empresarial i atractiu cultural.

Donam una passa més cap a la internacionalització del Berenguer.

Vielen Dank

Portes obertes de Formació Professional

El proper dimarts 28 de maig a les 18:00 hores es celebrarà la jornada de Portes Obertes de Formació Professional a l’IES Berenguer d’Anoia.

És una oportunitat per conéixer de primera mà la nostra oferta formativa, que consta de tots els cicles de la família professional de Comerç i màrqueting.

En aquesta xerrada donarem informació sobre mòduls dels cicles, modalitats, sortides professionals dels cicles, empreses on fer les pràctiques, destins del nostre programa Erasmus, procés d’inscripció i matrícula…

Adjunt trobareu un document amb la nostra oferta de Formació Professional.