CA’N AXARTELL ens obri les portes!

Avui hem tingut l’oportunitat de visitar Ca’n Axartell, un celler de referència a Mallorca que combina tradició i sostenibilitat en la producció de vins. Durant la visita, els alumnes han pogut conèixer de prop els diferents processos de producció i operativitat de l’empresa, des del cultiu de la vinya fins a l’elaboració i embotellat del vi. A més, ens han explicat com opera a nivell internacional, adaptant-se als diferents mercats i fent esment dels reptes que suposa aquest procés d’internacionalització.

Ca’n Axartell és una finca en la qual vinyes, olivars, boscos, muntanyes i cursos d’aigua formen un gran tot. En 2012 es va construir el modern celler, que segueix el principi rector de Ca’n Axartell: Tenir respecte pel raïm, el medi ambient i les persones que produeixen els vins i els qui els gaudeixen. Els primers vins de Ca’n Axartell es van embotellar en 2013 i des de llavors s’han fet un nom a l’illa i en el món del vi.