AJUTS MENJADOR CURS 2022-2023

Us informam que al BOIB núm. 78 del 16 de juny s’ha publicat la Resolució del Conseller d’Educació i Universitat de 14 de juny, per la qual es convoquen ajuts individualitzats de menjador pels alumnes que cursen estudis als Centres Docents no Universitaris durant el curs escolar 2022-2023.

Les sol·licituds s’han de presentar degudament emplenades al centre educatiu on es cursaran els estudis durant el curs escolar 2022-2023. També es pot tramitar la sol·licitud telemàticament a través de la Seu electrònica de la CAIB.

El període per presentar les sol·licituds és del 20 al 30 de juny. Podeu demanar cita prèvia enviant un correu electrònic a ceipmelciorrossello@educaib.eu o al telèfon 971 621 547

Podeu trobar tota la documentació a la pàgina web de la Direcció General de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa, al següent enllaç:

http://dgpice.caib.es

Us adjuntam model de sol·licitud, annex 3 d’acceptació de l’ajut i un manual orientatiu on podeu consultar els requisits per poder demanar l’ajuda. 

Sol·licitud

Acceptació de l’ajut

Manual per les famílies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>