Llista provisional d’admissió curs 24-25

Estimades famílies,

A partir d’avui, 12 de juny, podreu consultar el resultat del llistat de puntuació provisional a la web d’Escolarització, clicant al següent link:  Resultat de procés.

Us recordem que el període de reclamacions és de dia 13 a dia 17 de juny. Les famílies que tenguin usuari autenticat podran fer una reclamació online i podran adjuntar documentació a n’aquest tràmit. Si no tenen usuari autenticat, la reclamació es farà en el centre.

El centre resta a la vostra disposició.

______________________________________________________________


Queridas familias,

A partir de hoy miércoles 12 de junio, podréis consultar el resultado del listado de puntuación provisional a la web de Escolarización, clicando al siguiente link:  Resultado de proceso.

Os recordamos que el periodo de reclamaciones es de día 13 a día 17 de junio. Las familias que tengan usuario autenticado podrán hacer una reclamación online y podrán adjuntar documentación al trámite. Si no tienen usuario autenticado, la reclamación se hará en el centro.

Cualquier duda contacten con la secretaria del centro.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>