Ciutats amigues de l’infància

Des del Ceip Son Caliu ens hem adherit a n’aquest programa per tal de  promoure la representació del nostre alumnat al grup de treball de participació de la infància en Calvià 

Aquest grup de treball, pretén ser un espai de trobada on es reuneixin nines i nins de 10 i 11 anys per reflexionar, debatre i fer propostes sobre aspectes que considerin necessaris per millorar les condicions de vida en el seu propi barri, en el seu col·legi i en el municipi.

Mitjançant aquest grup  es vol garantir un espai participatiu en el qual els infants puguin exercir els seus drets civils i ciutadans, expressant els seus drets, la seva opinió, inquietuds, necessitats i expectatives.

 

EL PROGRAMA CAI CONTINUA, ni el COVID-19 ha pogut amb ell. Enhorabona!! als nostres Consellers i Conselleres per tota la tasca que fan.

Tercera sessió del CAI duta a terme amb èxit. Aquesta ha estat la darrera de les trobades virtuals programades fins al moment, acabant amb visites que feren especial il·lusió als Consellers i Conselleres: el Batle del Municipi i part del seu equip assistiren a la nostra reunió.

Aquí teniu l’enllaç al vídeo resum que hem realitzat, esperem que us agradi: https://drive.google.com/drive/folders/1YndiGXZz1Uy5YGIdvOpe4vcmUSuR2kZb?usp=sharing

Finalment dir que els Consellers i Conselleres han demanat continuar amb les sessions així que tindrem també trobades durant el mes de maig.