Projecte de direcció 2021-2025 de Ricard Forés Gargallo

A l’apartat “Documentació” trobareu el projecte de direcció 2021-2025 de Ricard Forés Gargallo. Aquest document està a disposició de la comunitat educativa de l’IES per a la seva consulta, d’acord amb el previst per la  Resolució del conseller d’Educació, Universitat i Recerca de 29 de gener de 2021 per la qual es convoca un concurs de mèrits per a la selecció de directors de centres docents públics no universitaris de les Illes Balears i s’aproven les bases que l’han de regir. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>