Matèries específiques (optatives) de 2n d’ESO Curs 2020-2021

EDUCACIÓ PLÀSTICA VISUAL I AUDIOVISUAL  II

L’objectiu de l’assignatura és aprofundir en aquells continguts tractats en el curs anterior aplicant-se en l’àmbit dels mitjans de comunicació, la publicitat i les tecnologies audiovisuals. Està dirigida a  aquells alumnes que vulguin continuar formant-se en aquest àmbit i així fomentar la seua creativitat. És una assignatura específica tant a 2n com a 3r. Únicament es pot cursar a 2n o 3r, per tant si es fa a 2n no se pot fer a 3r.

MÚSICA II

És una assignatura de caràcter eminentment pràctic en la qual es treballa l’expressió i la creació musical a partir del cant, la interpretació instrumental i la creació musical a partir de l’ús de les noves tecnologies aplicades a la música, mitjançant el coneixement dels elements que componen el discurs musical. Durant el curs utilitzarem flauta, cant, percussió i ukulele.

És una assignatura específica tant a 2n com a 3r. Únicament es pot de cursar a 2n o 3r, per tant si es fa a 2n no se pot fer a 3r.

ALEMANY

Els alumnes que trien aquesta assignatura podran adquirir una certa competència comunicativa oral i escrita i, també, podran entrar en contacte amb la llengua i la cultura alemanya (DVD, cançons, jocs, activitats). A més a més, els alumnes podran obtenir un títol oficial de l’Escola Oficial d’Idiomes mitjançant la superació d’un test d’anivellament.  La possibilitat de continuar l’estudi d’aquest idioma a tot l’ESO i el batxillerat pot proporcionar a l’alumne l’assoliment del nivell adequat per moure’s dins Europa i a la resta del món, i, si escau, iniciar la vida professional en un altre país.


RELIGIÓ CATÒLICA


El seu objectiu és formar a l’alumne que viu en un context on la religió és una manifestació humana present, actual, i que no sempre es coneix. Aprendre religió ajuda a l’alumne a saber dialogar, valorar, criticar … a la societat en què viu. Tot això a través de jocs, i diverses activitats.
La matèria de Religió contribueix a la formació integral de l’alumnat i completa i facilita l’anàlisi de les característiques socioculturals de la comunitat en què viu l’alumne, ajudant-lo a descobrir els processos històrics i la comprensió de la nostra realitat social, cultural i humana.

VALORS ÈTICS

 Valors Ètics vol ser una introducció a la reflexió crítica sobre el comportament humà, sobre les   normes de la societat i en general sobre els valors necessaris per la convivència en el nostre món globalitzat. Les classes seran de tipus pràctic i participatives fomentant el debat d’idees i opinions i la reflexió crítica sobre l’actualitat i la vida quotidiana dels alumnes. 

Quins són els meus drets?  Com puc resoldre els conflictes trobo en la meva vida? Com puc fer per a què la meva societat sigui més justa? Estic enganxat al mòbil?  Aquestes són algunes de les preguntes que ens plantejarem durant aquest curs. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>