Ted Talks a 1r de batxiller

Aquí teniu les imatges dels grups guanyadors de cada curs, els tres primers classificats i els guanyadors absoluts del concurs del  taller de Ted Talks que vàrem fer la setmana passada al nostre centre.

Durant la setmana varen aprendre com presentar i defensar les seves idees en públic, a la vegada que començaven a practicar. El divendres es va organitzar un campionat entre tots els grups, sortint un equip guanyador de cada grup.
La jornada va acabar al pavelló del poliesportiu Mateu Cañellas on els 6 equips guanyadors varen fer la presentació davant els companys de tots els grups. Allà, els formadors i el professorat que actuava com a jutge va tenir la difícil tasca de decidir els tres primers classificats.
ENHORABONA A TOTS I TOTES: va ser una jornada molt emocionant !!
GRÀCIES ALS FORMADORS I AL PROFESSORAT QUE VA COL·LABORAR COM A JUTGE.