Taller de foment de la lectura

Els passats dies 25 i 26 d’octubre, dins el marc dels actes relacionats amb el Dia de les Biblioteques, vàrem realitzar una activitat amb l’objectiu de fomentar i animar a la lectura. A aquesta activitat, dirigida per Catalina Mas, hi varen assistir l’alumnat de 1r d’ESO dins l’hora del Pla lector.

L’activitat va consistir en la simulació d’una llibreria, en què els llibres estaven dividits en dos blocs: el de ficció i el de no-ficció. En cada un d’aquests blocs hi havia llibres de diferents gèneres i temàtiques.

Posteriorment, els alumes es varen anar passejant per la “llibreria” tot consultant i llegint els llibres que més els interessaven. Per acabar l’activitat, l’alumnat va anar emplenant una fitxa en què citava els llibres que més li agradaria llegir.

Finalment, Elena Ferrer, com a representant de l’IES, va cloure l’acte i va lliurar a Catalina Mas una litografia de Joan Lacomba. Per la seva part, Catalina Mas ens va obsequiar amb un lot de llibres d’editorials diferents.

Des d’aquest espai li agraïm la predisposició que ha demostrat per poder dur a terme aquesta activitat. Moltes gràcies i enhorabona!

Galeria d’imatges