L’alumnat del GS de Comerç Internacional visita OK Mobility

L’alumnat del segon curs del Grau Superior de Comerç Internacional visità les instal·lacions d’OK Mobility, situades al Polígon de Son Castelló. Aquesta multinacional amb domicili a Palma, compta amb més de 450 treballadors i més de 35 oficines a 7 països.

Per tant, no podíem deixar perdre l’oportunitat de conéixer una empresa amb una forta projecció de futur, atès que OK Mobility ha fet pública la seva expansió a Estats Units.

Un dels aspectes atractius de l’empresa és el seu model de negoci integrat (es fa el cicle complet de compra, lloguer i venda). Aquest model permet controlar tot el cicle de vida del vehicle al 100%, desde la seva adquisició a fabricants i proveïdors fins a la seva comercialització i venda.

Va ser una experiència molt positiva per l’alumnat. Així, durant la visita se’ls explicà els departaments en que s’organitza i les funcions de cada un d’ells.

Agraïm l’amabilitat a Marina Hoyas i a la resta de personal que ens va atendre.