L’IES Berenguer d’Anoia, present a l’Assemblea General Ordinària de la FEBT

La Federació Empresarial Balear de Transport (FEBT) celebrà dijous passat la seva Assemblea General Ordinària. L’acte comptà amb la presència de les principals autoritats illenques, així com una important representació de la societat civil balear. Aquest fet demostra la importància d’aquest sector estratègic.

Antoni Ramis i Jeroni Lliteras, professors del GS de Transport i Logística varen ser convidats a l’acte. Fou una ocasió per mantenir contactes amb els empresaris del transport i fa palesa la implicació de la Federació amb el nostre centre, l’únic de les Illes Balears on s’imparteix aquest cicle.

Agraïm especialment a Ezequiel Horrach, president de l’Agrupació de Mercaderies la bona disposició que té sempre per fer difusió d’aquests estudis amb forta projecció de futur. Horrach, com a bon coneixedor de la realitat empresarial sempre defensa la necessitat de comptar amb treballadors qualificats i amb formació específica.