Joves emprenedors i emprenedores del Berenguer a i-emprèn jove 2024

El passat dijous 9 de maig, dos grups d’alumnes de 4t ESO E que cursen la matèria Economia i Emprenedoria, varen assistir a l’acte de finalistes del programa i-emprèn jove 2024.  Aquest programa, que organitzava l’Institut d’Innovació Empresarial (IDI), consisteix en crear i muntar una cooperativa amb un objecte social relacionat amb el reciclatge i la sostenibilitat.

Representant a l’IES Berenguer d’Anoia, dos grups de cinc alumnes varen mostrar davant la resta de centres els seus projectes: Ecoed (alumnes de 4t ESO – A) i TempoShower (alumnes de 4t ESO – E). La primera idea consisteix en la transformació de plàstics reciclats amb blocs per a la construcció, més sostenibles i també més econòmics. La segona idea es tracta d’un temporitzador que regula el temps que fem córrer l’aigua mentres ens dutxem i el limita a 5 minuts, contribuint així a l’estalvi d’aigua.

Va ser un acte molt divertit i gratificant, en el qual els alumnes a més de conèixer altres projectes empresarials, varen poder fer amistats amb alumnes de la resta d’illes.

Finalment, d’entre 20 grups participants, vinguts de totes les illes, el grup Ecoed, va quedar en 5è lloc, i el grup TempoShower en 6è lloc. Per tant, podem dir que els nostres joves emprenedors i emprenedores varen deixar el llistó ben alt.