BALEARSKILLS 2023

Els dies 8 i 9 de maig ha tingut lloc la competició BalearSkills 2023 en el CIFP Pau Casesnoves d’Inca, Mallorca. N’Iker Benítez, el candidat de l’IES Joan Ramis i Ramis ha participat en la prova de Desenvolupament d’Aplicacions Web. En tan sols un dia de feina intensiva, els candidats han hagut de crear una pàgina web completa, amb la seva base de dades associada, per a donar solució al repte plantejat.

Aquesta feina pot suposar dies o setmanes en condicions normals, mentre que en aquesta competició s’ha de dur a terme en una sola jornada.

Per arribar a una solució s’han de combinar diferents llenguatges de programació i prioritzar unes tasques sobre unes altres. Cada candidat ha tractat de desenvolupar una web amb el màxim possible de funcionalitats implementades.

Finalment, durant la segona jornada han hagut de presentar el seu projecte web davant els seus companys, professors i el jurat que els avalua.

Ha estat una experiència intensa i interessant que ja els permet albirar el que serà la seva activitat com a professionals.

El dia 12 de Maig, a Calvià (Mallorca), ha tingut lloc el lliurament de premis de totes les disciplines de FP que han participat a la competició Balear Skills 2023. Finalment, el candidat de l’IES Joan Ramis, Íker Benítez, ha aconseguit un meritori tercer lloc, aconseguint la medalla de bronze.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>