XX Miniolimpíada de Física i Química de les Illes Balears

Els nostres alumnes de 4t d’ESO Pere Gomila Cuevas, Lucas García Schalenbach, Hugo Herraiz Ramírez, Carlos Lacueva Morro, Enric Vilafranca Mora i Eric Vinent Sintes han participat en la XX Miniolimpíada de Física i Química de les Illes Balears i han obtingut el primer premi de centres educatius.


Els alumnes més destacats han estat en Pere Gomila (guanyador absolut) i en Lucas García (accèssit Menorca):

Alumnat
  • Primer premi: Pere Gomila Cuevas. IES Joan Ramis i Ramis, Maó.  Premi: un xec regal de 220 euros en material informàtic, audiovisual, didàctic o bibliogràfic i una plaça en el Campus Cientificotècnic d’Estiu 2024 de la UIB).
  • Accèssit Menorca: Lucas García Schalenbach. IES Joan Ramis i Ramis, Maó. Premi: diploma.
Centres guanyadors
  • Primer premi: IES Joan Ramis i Ramis, Maó.  Premi valorat en 300 € (IVA inclòs), ofert per TIRME.

En el següent link podreu trobar més informació: https://seras.uib.cat/olimpiades/minifisicaquimica/