El nostre rorqual en un relat: trobada amb el seu autor

Hem rebut la visita d’en Daniel Vidal Moya, un jove alaiorenc que actualment viu a Austràlia. A més de ser biòleg i apassionat de la vida marina – treballa en el món de la immersió – acaba de publicar un llibre de relats, El eco del mar, on combina la vida marina, el busseig, l’especulació futurista i la història de Menorca. Un d’aquests relats gira al voltant de la història de la nostra balena i el seu esquelet, del qual en un moment determinat se’n perd la pista. Açò és el que es reflecteix en el text i el que creia l’autor basant-se en la documentació històrica que havia trobat.

Tanmateix, gràcies a la lectura del llibre per part de la nostra companya Ger Carreras, hem pogut informar l’autor que l’esquelet no només no es va perdre, sinó que està en procés de muntatge al nostre Museu. Aprofitant que en Daniel passava uns dies a Menorca, l’hem convidat a veure l’esquelet i a tenir una trobada amb els nostres alumnes. Una coincidència magnífica i un gran plaer.