Enhorabona Antoni Picó Torrandell!

Un dels vuit joves de sa Pobla que han estat reconeguts als Premis al Rendiment Acadèmic Excel·lent a l’Educació Secundària Obligatòria de la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca el curs 2018-2019, és un ex-alumne de la nostra escola, el CEIP Son Basca. Ell és n’Antoni Picó i Torrandell i va ser alumne de la primera aula de 3 anys del centre, abans que l’edifici estés construït, de quan estaven a Joan Taix. Va fer tota l’educació infantil i primària a Son Basca i va viure i veure el naixement de la nostra escola. Dia 13 de novembre va recollir el seu guardó al Palau de Congressos de Palma. 

Dels 475 guardons de Mallorca, 101 han estat per a alumnes que el curs passat varen finalitzar els estudis de primària i els 374 restants per a alumnes que han finalitzat l’ESO.

Aquests premis, que s’atorguen a un total de 639 alumnes a totes les Illes, tenen com a objectius principals potenciar la millora dels resultats acadèmics i reconèixer l’esforç com a estímul que propicia la motivació pels estudis i la formació personal, a més de valorar el rendiment acadèmic excel·lent.

Podeu veure la resta de la notícia, fotografies i fotos a la pàgina de la Conselleria d’Educació

Enhorabona Antoni!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>