Tot a punt per… l’ HORA DEL CODI

Demà s’inaugura a Son Basca la IV edició de l’Hora del Codi. Enguany es durà a terme del 9 al 13 de desembre i la temàtica central serà el Canvi Climàtic.  Dates que coincideixen amb la Cimera del Clima 2019 a Madrid. L’acte d’opertura es celebrarà demà dia 9 amb una interessant conferència del Dr. Gabriel Jordà, investigador científic del Centre Oceanogràfic de les Balears. Hi haurà activitats de tot tipus per a totes les edats com contacontes amb lego, activitats de programació computacional, robòtica, modelatge i impressió 3D.

L’Hora del Codi és una iniciativa que pretén mostrar que tothom pot aprendre a programar així com conèixer els fonaments bàsics de les ciències de la computació. Per aconseguir-ho, es proposa un seguit d’activitats dissenyades per engrescar i inspirar els estudiants i docents a seguir treballant la programació al llarg del curs, la qual cosa hem tengut en compte a l’iniciar el Projecte Robotib que començaran al segon trimestre els nostres alumnes de 4t.

L’objectiu de la campanya és que desenes de milions d’estudiants provin L’Hora del Codi durant la celebració de la Computer Science Education Week: aquest any, aquest esdeveniment es celebra entre els dies 9 i 15 de desembre.

A partir de demà i dia a dia, podeu trobar al Blog i FaceBook de l’Apima de Son Basca un resum de les activitats realitzades. 

Aquí teniu els vídeos de les edicions passades per si voleu fer un tast. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>