Informes Segona Avaluació

Benvolgudes Famílies,

Avui acabam aquest segon trimestre d’aquesta manera tan diferent i especial. Primer de tot vos volem agrair tota la participació i feinada que estau fent a casa amb els vostres infants, sempre amb una actitud tan positiva i respectuosa cap a l’escola.

Tot el professorat de Son Basca esteim molt contents i orgullosos de totes i cada una de les nostres famílies. Enhorabona!

Al llarg del dia d’avui, les mestres vos aniran enviant l’informe de la segona avaluació al correu que els heu facilitat. Les famílies usuàries de Gestib el podeu consultar a la plataforma a partir d’ara mateix. Després de les vacances, vos informarem i organitzarem la donada d’alta al Gestib de totes aquelles famílies que encara no hi estau.

Dit això, vos volem desitjar molt bones vacances i bones festes. Esperam que pugueu desconnectar una mica i gaudir d’aquestes festes, d’una manera o una altra, a casa en família.

Reprenem digitalment el tercer trimestre dia 20 d’abril i desitjam veure’ns el més aviat possible.

Bones vacances,

CEIP Son Basca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>