Benvingut 3r Trimestre

Benvolgudes Famílies:

Com han anat les Vacances? Esperam de tot cor que totes estigueu molt bé.

Avui tornam a reprendre l’activitat no presencial al nostre centre, el CEIP Son Basca, i és per això que vos volem donar la benvinguda al 3r trimestre. Ja sabeu que ens encantaria poder retrobar-nos físicament al centre i compartir aquesta tornada de vacances a l’escola. Segur que ho farem aviat; cada dia que passa, queda menys. 

Durant tota la setmana vos anirem informant de totes les novetats de com enfrontarem aquest tercer trimestre i final de curs al nostre centre mitjançant l’adequació i adaptació que farem conjuntament amb el Claustre i Consell Escolar de les noves instruccions de la Conselleria d’Educació (que les podeu consultar pitjant AQUÍ) en relació a l’avaluació d’aquest curs escolar tan especial i excepcional.

De moment, vos deixam les programacions per aquesta setmana que comença. Ja sabeu que les tutores també vos les passaran via WhatsApp d’aula i que per a qualsevol dubte i consulta podeu posar-vos en contacte a través del correu electrònic tant amb les mestres com amb el centre.

Aquesta setmana, com sabeu, també celebrarem Sant Jordi des de casa, així que vos animam a participar de les activitats proposades i poder gaudir-ne el dia de Sant Jordi amb la publicació conjunta de les tasques realitzades.  D’una manera o una altra, el que volem és acostar el nostre dia a dia de l’escola a les vostres llars i que poguem gaudir plegats de les activitats conjuntes.

Molts d’anims a tothom. Enhorabona famílies que ho estau fent beníssim!!! #totaniràbé

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>