Informació IES Can Peu Blanc

Benvolgudes Famílies de 6è,

L’Equip Directiu de l’IES Can Peu Blanc, ens ha fet arribar aquesta informació per a vosaltres:

Benvolgudes famílies:

Cada any, per aquestes dates, els alumnes de 6è de primària i els seus pares visiten el nostre centre.

Ens hauria agradat explicar-vos breument alguns aspectes del nostre centre i contestar a les preguntes que ens volguéssiu fer. Com podeu entendre, les actuals circumstàncies han impedit que ens puguem conèixer personalment i tenir l’oportunitat de donar-vos a conèixer les nostres instal·lacions i el funcionament del nostre centre.

No renunciam, però, a tenir l’oportunitat de rebre-vos al nostre centre abans del començament del pròxim curs, però fins que arribi el moment, volem compartir amb tots vosaltres els següents recursos:

– Un vídeo realitzat per alumnes de 2n d’ESO on s’hi mostren i expliquen alguns dels espais del nostre centre. https://youtu.be/ClzC4V49AAM 

– Una presentació que explica el funcionament del nostre centre.

Seria oportú que ho veiéssiu conjuntament pares i fills. Aquesta informació us pot donar una idea del funcionament del nostre centre, encara que ens hagués agradat més fer les explicacions en persona.

Pel que fa al calendari de matrícula, segons l’esborrany que ens ha arribat, es podrà fer efectiva per tot l’alumnat d’ESO entre el 14 i 24 de juliol. La data concreta de matriculació  es publicarà a la nostra pàgina web (http://www.iescanpeublanc.cat/), una vegada tinguem confeccionat el calendari definitiu. A l’hora de fer la matrícula, l’optativitat de 1r d’ESO és escassa i els vostres fills tan sols  hauran de triar entre Religió i Valors ètics. Us adjuntam un document amb una breu descripció de cada una d’aquestes matèries, perquè comuniqueu a la vostra escola quina és la vostra elecció.

Som conscients que una ràpida integració dels nostres nous alumnes al centre, facilitarà el seu creixement personal i acadèmic. Per aquest motiu, ja estam treballant per rebre els vostres fills en les millors condicions i acompanyar-los en aquest pas tan important, i alhora il·lusionant, com és un canvi de centre.

Els nostres millors desitjos,

L’Equip Directiu:
Roberto Ayuso, Director

Maurici Rodríguez , Cap d’Estudis General
Catalina Gil, Secretària
Josep Barceló, Cap d’Estudis 1r cicle d’ESO
Isabel Reynés, Cap d’Estudis 2n cicle d’ESO i Batxillerat  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>