Tutories 6è Primària

Benvolgudes famílies de 6è,

 

Avui s’ha publicat la resolució del conseller d’Educació, Universitat i Recerca per la qual s’aprova el Protocol per a la fase 2 del procés de desescalada progressiva per als centres educatius

 

Aquest Protocol contempla les tutories d’orientació o de matèria per a l’alumnat de 6è curs, amb cita prèvia, en grups de màxim de 5 alumnes

 

És per aquest motiu que vos volem informar que podeu sol·licitar aquestes tutories a les tutores del vostres infants mitjançant els grups de whatsapp d’aula o els seus correus electrònics.

 

El dia de les tutories per l’alumnat de 6è a Son Basca seran ELS DIJOUS, i començarem aquest dijous 28 de maig. Aquestes tutories són de caire voluntari i es donarà preferència a l’alumnat que hagi patit una situació d’especial dificultat durant el període de suspensió de les activitats presencials tal i com marca la resolució. 

 

Des de la direcció del CEIP Son Basca volem informar que s’han pres totes les mesures de protecció sanitària i de desinfecció que marca la resolució, el protocol i els diferents annexos i, és per aquest motiu, que pregam informeu els vostres infants de la importància de seguir i respectar aquestes mesures en cas de participar d’aquestes tutories al centre.

 

A més de les infografies que vos adjuntam tal i com ens insta la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca heu de tenir en compte els següents aspectes:

 

  • S’ha de sol·licitar la tutoria a les tutores via whatsapp o correu electrònic.
  • Es vendrà al centre a l’hora acordada i la tutoria es farà a les aules de sisè. Es prega màxima puntualitat a l’entrada i sortida.
  • S’accedirà a l’aula per l’escala d’emergència exterior. Tan sols poden pujar els alumnes. Les famílies els haureu de deixar a la barrera.
  • El centre disposa de gel hidroalcohòlic i material de protecció individual (mascaretes)
  • A les aules es garanteix la distància interpersonal de dos metres. Heu de recordar als infants que és molt important respectar-la. 
  • Es recorda que s’ha de mantenir en tot moment una correcta higiene de mans.
  • S’ha d’evitar compartir objectes d’ús personal (bolígrafs, pintures, tisores, etc.)
  • No es poden dur de casa objectes no autoritzats pel centre.
  • Tant els alumnes com les mestres es vigilaran el seu estat de salut i es prendran la temperatura abans d’anar al centre. En cas de presentar febre (> 37,5ºC) quedaran al domicili.

CEIP SON BASCA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>