Menjador i Matinera

A partir de demà 15 de setembre comença el Servei de Menjador de la nostra escola.

Els infants estaran asseguts per Grups Estables de Convivència i esperaran a taula fins que els vengueu a cercar per tal de garantir la distància de seguretat. L’horari de sortida serà a les 15:15h i a les 16:00h, tot i que oferirem flexibilitat per tal que els infants no hagin de romandre tanta estona asseguts.

El Servei de Menjador el gestiona l’Empresa Comensals SL. 

Per als infants que quedin de manera fixa (a partir de 4 dies setmanals) haureu d’omplir un full d’inscripció i el pagament es farà amb domiciliació bancària. El preu diari del menú és de 6,60€. 

Per als infants que quedin de manera eventual haureu de comprar tiquets. El preu del menú/tiquet és de 7,25€. Es podran comprar de dues maneres:

  1. En efectiu en el centre.
  2. Fent una transferència bancària comprant lots de 5 ò 10 tiquets.

Podeu descarregar-vos les instruccions per fer-ho a la següent circular:

Per gestionar qualsevol qüestió del menjador, o bé ho podeu fer telefonant al centre 971862344 o enviant un correu electrònic  ceipsonbasca@educaib.eu, o bé a través de les monitores de 9:00h a 9:15h del matí, a la part exterior del menjador.

Pregam intenteu evitar al màxim l’entrada al centre i fer aquestes gestions de manera telemàtica i per transferència bancària en la mesura de les possibilitats.

També ja està actiu el Servei de Matinera gestionat per part de l’APIMA de l’escola. Per fer-ne ús vos heu de posar en contacte amb les monitores de matinera per la part exterior del menjador. Els preus són els següents:

Per a qualsevol aclariment sobre l’Escola Matinera podeu telefonar al centre 971862344 o bé escriure un correu electrònic a l’APIMA apima.sonbasca@gmail.com

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>