Nadales 2020

Benvolgudes Famílies:

Aquest any és ben diferent en tots els sentits, però des de Son Basca intentam treure un bon somriure davant les adversitats i posam a funcionar a tota màquina totes les peces del nostre engranatge com a escola per poder treballar i gaudir de totes les activitats, en definitiva, treballam per aprendre i, en conseqüència, créixer.

Enguany, fa cosa d’un mes, quan ja havíem començat a assajar les Nadales, ens donaren instruccions des de les Conselleries de Sanitat i Educació que els infants no podien cantar a una distància inferior als 3 metres entre ells ni a espais interiors ni exteriors, la qual cosa dificultava l’enregistrament de l’àudio de la nadala per part dels infants.

És per aquest motiu que vos compartim aquests vídeos que els infants i l’equip docent han preparat amb molta il·lusió, dedicació i compromís per tal de poder desitjar-vos un MOLT BON NADAL i BONES FESTES

3 anys A

3 anys B

4 anys A

4 anys B

4 anys C

5 anys A

5 anys B

5 anys C

1r A

1r B

1r C

2n A

2n B

3r A

3r B

3r C

4t A

4t B

4t C

5è A

5è B

5è C

6è A, B i C

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>