11 de febrer Dia de la Dona i la Nina en la Ciència

Avui és el Dia Internacional de la Dona i la Nina en la Ciència proclamat per la ONU a l’any 2015. L’objectiu principal d’aquest dia tan especial és aconseguir una major participació i inclusió de les dones i nines en el món de la ciència i la tecnologia i, d’aquesta manera rompre amb la bretxa de gènere.

És per això que dilluns dia 8 de febrer, gràcies a la col·laboració d’una mestra de l’escola, n’Antònia Serra Crespí, i de l’investigador pobler, el Dr. Antoni Celià Terrassa, vàrem organitzar al centre unes conferències simultànies i online entre tres científiques i tot l’alumnat de 5è i 6è. 

5èB i 5èC assistiren a la conferència d’Amaia Zabala.

5èA i 6èB assistiren a la conferència de Pilar Ayuda.

6èA i 6èC assistiren a la conferència d’Arianne Schaub.

Pilar Ayuda Duran és investigadora del departament de medicina molecular del càncer de l’Hospital Universitari d’Oslo (Noruega). Amaia Zabala Letona i Ariane Schaub són investigadores sobre el càncer de pròstata del CIC BIOGUNE, Aliança Basca de recerca i tecnologia.

Els sis grups gaudiren molt de les conferències i feren moltíssimes preguntes molt interessants. Ben segur que tendrem moltes científiques i científics entre el nostre alumnat de Son Basca.

Aquí vos deixam algunes fotografies i la documentació de l’event.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>