Taller d’Anglès. Laberint dels Sentits

Aquesta setmana l’alumnat de quart, cinquè i sisè han gaudit del taller “Laberint dels Sentits”, en llengua anglesa, subvencionat per Viu la Cultura i organitzat per la nostra mestra d’anglès de segon cicle de primària, Maria García.

Iwona Pakula els ha fet experimentar a través dels quatre Sentits. Abans ho feia a través dels cinc, però amb aquesta situació no s’ha pogut.

Han començat ballant i han gaudit de bona música, després han hagut de trobar a les persones que portaven el mateix color de gomet al front, sense poder dir res, només fent servir el seu cos.

Han après a utilitzar la vista, per endevinar quina fruita o verdura estava amagada amb paper d’alumini, tan sols amb la seva forma i més tard amb imatges ampliades.

Després de fer un cercle i fer un poc de concentració, amb els ulls tancats n’Iwona els ha posat al nas aliments i plantes per ensumar i han hagut de dir quines eren. Iwona els ha contat la importància de protegir la posidònia, que l’han haguda de reconèixer amb el tacte i amb els ulls tancats. Ha estat impressionant!

Després, per parelles, s’han fet retrats amb els ulls tancats i han rigut molt quan han vist les obres finals.

Per acabar hem estampat amb fulles i trossets de pi, damunt paper amb pintura fluorescent. Hem al·lucinat quan hem ficat ses nostres obres davall de llum negre, no ens ho esperàvem! Recomanem molt aquest taller perquè més persones puguin gaudir igual que hem pogut gaudir nosaltres!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>