Butlletins de qualificacions

Benvolgudes famílies,

Vos informam que a partir d’aquest curs escolar podreu consultar els butlletins de qualificacions i els informes d’avaluació d’aprenentatge única i exclusivament a través del GESTIB.

Es per aquest motiu que vos recomanam tenir les dades del gestib actualitzades per tal de poder accedir-hi amb facilitat cada final de trimestre.

Tot i això es continuaran fent, com fins ara, les tutories personalitzades i/o els informes redactats de final de curs per tal de compartir tots els aspectes relatius al desenvolupament integral dels vostres infants. Aspectes curriculars, conductuals, emocionals, socials, de desenvolupament, competencials, etc.

Vos recordam que el GESTIB és l’eina de gestió i comunicació entre famílies i escola que requereix la Conselleria d’Educació i Formació Professional per tal de realitzar qualsevol tràmit educatiu dels vostres infants (visualització dels butlletins, justificació de faltes d’assistència, etc.)

Vos adjuntam el manual per fer-vos l’usuari del GESTIB o bé per actualitzar les dades si fos el cas. També vos adjuntam un vídeo tutorial per poder seguir les passes de manera més gràfica. Si necessitau ajuda no dubteu en posar-vos en contacte amb el centre a través del correu electrònic ceipsonbasca@educaib.eu o bé al telèfon 971862344. Pensau en sol·licitar cita prèvia si necessitau ajuda a nivell presencial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>