Convocatòria ajuts en espècie per a alumnes de 6è d’Ed. Primària per a participar en programes d’immersió en llengües estrangeres a l’estiu 2024.

Bon dia,

Pregam que feu difusió d’aquesta convocatòria entre l’alumnat i les seves famílies i que pengeu el cartell adjunt a un lloc visible del vostre centre i/o plana web.

Des del  Servei de Llengües Estrangeres i Projectes Internacionals de la Direcció General de Planificació i Gestió Educatives us informem que el 12 de març de 2024 s’ha publicat al BOIB la Resolució del conseller d’Educació i Universitats per la qual es convoquen ajuts en espècie per a la participació de l’alumnat del quart curs d’Educació Secundària Obligatòria i del sisè curs d’Educació Primària de centres educatius sostinguts amb fons públics de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears en el marc de quatre programes d’immersió lingüística en llengües estrangeres durant l’estiu del 2024.

La modalitat per a l’alumnat de 6è és la següent:

Modalitat D (6è curs d’Educació Primària, anglès):
El curs “Millora el teu anglès a l’estiu!” es realitzarà a les localitats següents entre l’1 de juliol i el 31 d’agost de 2024 en horari de 9 a 14 hores exclusivament. El nombre d’ajuts definitiu, les localitats i dates exactes dels programes d’immersió lingüística en llengües estrangeres es publicaran a la pàgina web de la Direcció General de Planificació i Gestió Educatives (http://dgplacen.caib.es).

El termini de presentació de les sol·licituds és del 13 de març de 2024 fins al 05 d’abril de 2024, ambdós inclosos.

Podeu trobar tota la informació sobre la convocatòria al BOIB i a l’enllaç següent: https://www.caib.es/govern/sac/fitxa.do?codi=6093974&coduo=146960&lang=ca.

Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb el Servei de Llengües Estrangeres i Projectes Internacionals a l’adreça següent: spl@dgpice.caib.es.

Salutacions cordials,

Servei de Llengües Estrangeres i Projectes Internacionals
Direcció General de Planificació i Gestió Educatives

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>