Suport accés al Gestib Families

CAS 1. No tenc compte d’usuari del Gestib Families

Per favor contacti amb el tutor o tutora de seu fill o filla. S’ha fet una gran tasca fins ara per a arribar a totes les famílies, però si per algún motiu no l’han contactat encara no dubti a prendre la iniciativa. Gràcies.
Por favor contacte con el tutor o tutora de su hijo o hija. Hemos hecho lo posible por comunicarnos con todas las familias pero si por algún motivo no le hubiéramos contactado todavía no dude en contactar usted con nosotros. Gracias.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>