Ja hem fet una sortida!

El dijous 27  i el divendres 28 de maig els alumnes de Física i Química i Cultura Científica de 1er de Batxillerat, van poder, després de més d’un any van poder gaudir d’una activitat extraescolar, això si, amb totes les mesures sanitàries preceptives.

Vam anar al C-19 on una fantàstica tècnica, la Iulia,  els va preparar un escape room amb continguts de Física i Química, molt divertit i engrescador. Les professores i els alumnes vam poder comprovar in situ, la importància de la formulació d’hipòtesis, el  bon treball en equip, llegir bé les instruccions, analitzar els resultats  i comunicar els descobriments a la resta, és a dir aplicar el mètode científic.

Esperam que aquesta activitat es pugui realitzar amb altres alumnes en cursos vinents ja que la consideram totalment positiva i afavoreix molt la cohesió del grup classe.