Consulta Jove

«Consulta Jove» és un programa de promoció i educació per a la salut de la Conselleria de Salut i Consum organitzat a Eivissa i Formentera per Atenció Primària i coordinat pel subdirector d’infermeria, Jean-Philippe Baena, conjuntament amb el Centre d’Estudi i Prevenció de Conductes Addictives (CEPCA), que dirigeix Belén Alvite.
Consulta Jove és un servei que ofereixen els professionals dels centres de salut als joves escolaritzats en l’educació secundària dels centres educatius de referència, amb l’objectiu de millorar-ne la salut i ajudar-los perquè les seves decisions siguin el més saludables possible.Mitjançant les consultes joves que es fan generalment un dia a la setmana en el mateix centre educatiu, al qual es desplacen els professionals d’atenció primària s’atenen les demandes de l’alumnat en condicions d’intimitat i de confidencialitat.
Els i les alumnes poden demanar dubtes i parlar dels problemes i les inquietuds sobre qualsevol tema relacionat amb la salut,partint de la base de la salut entesa com un concepte molt ampli que no només té a veure amb el malestar físic sinó també amb tot allò que ens fa sentir bé. Per tant, es poden fer consultes sobre malestars físics, psíquics i emocionals, i també es poden formular dubtes sobre sexualitat, consum de drogues, alimentació, situacions de violència, entre d’altres.

La nostra infermera de referència és Isabel Repullo que vindrà tots els dimecres alterns de cada mes. Atendrà mitjançant cita al correu: consultajove@escoladarteivissa.com a l’aula B6.