Vols venir a estudiar Batxillerat al nostre centre?

Vols venir a estudiar Batxillerat al nostre centre?

Si és així, t’agrairíem molt que emplenis el formulari següent, triant la modalitat, itinerari i matèries que t’agradaria cursar. D’aquesta forma ens ajudes a organitzar millor el proper curs. Emplenar el formulari no implica que estiguis admès; hauràs de seguir les indicacions generals del procés per demanar plaça al centre i formalitzar la matrícula en cas d’obtenir plaça.

A la nostra web, a l’apartat d’oferta educativa, trobaràs informació de les distintes matèries de cada modalitat de batxillerat.

Trobaràs també informació sobre les dates per demanar plaça i per formalitzar la matrícula. Ves consultant les contínues actualitzacions.

 
 

Una olivera per recordar 50 anys

Dia 30 d’abril de 2020 estava previst sembrar una olivera per celebrar el 50è aniversari del nostre centre. Però, no va poder ser perquè bona part de la població mundial, estàvem confinats. Avui hem recuperat aquest acte.

Avui, 23 d’abril de 2021, dia de roses i llibres, dia d’amor i literatura, hem sembrat aquesta olivera, símbol de la terra i de la permanència en el temps, que veuran créixer les futures generacions que passin pel nostre institut.

Avui, 23 d’abril de 2021, dia de Sant Jordi, dia de roses i llibres, dia d’amor i de lletres, el volem celebrar amb música i amb literatura, amb un fragment de Què cerques més enllà de la fredor vellutada dels silencis? del llibre Silencis del nostre professor i company Rafel Crespí i Ramis que ens deixà sobtadament el passat 16 de febrer de 2020:

“Potser la felicitat no és altra cosa que omplir de petites plenituds els forats que teixeixen les hores”.

Bon Sant Jordi a tothom!

ÀLBUM d’imatges de l’acte.

 

Aneu a la barra d'eines