Llista Definitiva PUNTUACIÓ Adscripció pel curs 2023-24

A partir del dia 09/05 es pot fer la consulta telemàtica de la vostra puntuació definitiva i de Reserva de plaça a un IES pel proper curs 2023/24, del Procés d’Adscripció. A la Web del Servei d’Escolarització, podeu fer la consulta a: Resultat del Procés, emplenant el DNI del pare/mare/tutor i la data de naixement de l’alumne/a. S’adjunta enllaç a la consulta: https://www.caib.es/sites/escolaritzaciocurs/es/inicio-45806_1/

Igualment podeu trobar a continuació el llistat Publicable de puntuació definitiva amb l’assignació de centre de tots els participants en el procés.

D’acord amb el calendari del procés, la Matrícula es farà del dia 23 al 30 de juny de 2023. El centre contactarà amb les famílies per explicar-lis la documentació que necessiten per formalitzar aquesta matrícula.