RECOLLIDA DE MATERIAL ESCOLAR

BENVOLGUDES FAMÍLIES DEL CEIP PORT DE POLLENÇA,

 

            La Policia Local de Pollença, mitjançant el seu Policia Tutor, ens va oferir la possibilitat que aquesta figura repartís material didàctic personalment casa per casa. Les tutores de primària aquests dies han preparat tot el material, l’han classificat i han deixat les adreces on s’havia de portar. Us varen avisar que rebríeu el material aquesta setmana però, desgraciadament per tothom, NO HA POGUT SER. El servei s’ha vist desbordat i entre tots els centres del municipi hi havia milers de coses per repartir. Aquest fet ha provocat, a Pollença i a la resta de municipis que tenen policia tutor, que es prengués una mateixa decisió. La Conselleria  i la Delegació de Govern han donat el vist i plau perquè les famílies puguin anar de manera escalonada el dimarts 28 a l’escola a cercar el  material.

HORARI PER RECOLLIR MATERIAL EL DIMARTS, DIA 28 D’ABRIL:

De 9h a 10h: FAMÍLIES DE 1r i 2n.

De 10h a 11h: FAMÍLIES DE 3r i 4t

De 11h a 12h: FAMÍLIES DE 5è i 6è.

RECORDEU QUE ÉS MOLT IMPORTANT RESPECTAR L’ORDRE. UN CURS ENTRARÀ PER LA PORTA PRINCIPAL I L’ALTRE PER LA PORTA DEL PATI D’INFANTIL. LA GENT ESPERARÀ EL SEU TORN AL PATI, GUARDANT UNA DISTÀNCIA DE 2 METRES.

PER FAVOR, QUE NOMÉS VINGUI UN REPRESENTANT PER FAMÍLIA. SI ALGÚ NO POT VENIR, AVISAU UNA ALTRA PERSONA PERQUÈ VOS RECULLI EL MATERIAL.

Sentim molt aquest canvi però l’administració troba que és la millor manera i la més ràpida. Disculpeu les molèsties i els nervis  que aquest fet us hagi pogut crear.

                                               Salutacions, salut, força i fins aviat.

                                                                                  LA DIRECCIÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>