ACTIVITATS DIMECRES 25 NOVEMBRE

            Aquest curs hem presentat una proposta d’activitats per a participar en el

Programa «Accions de sensibilització per a la promoció de la igualtat i la prevenció de la violència masclista als centres educatius en el marc de la celebració del 25 de novembre, Dia Internacional de la Violència Contra les Dones. Any 2020»

            Partint de les tres paraules que ens defineixen per aquest curs, volem que els nostres alumnes tenguin coratge per rebutjar qualsevol tipus de violència de gènere, que la comunicació sigui una de les eines per poder lluitar i que gràcies a la cooperació de tota la nostra comunitat educativa ho poguem aconseguir!

 

            Des de fa uns dies els nostres alumnes ja estan treballant en les diferents activitats proposades i perquè en tengueu coneixement aquí us passam un resum de les activitats previstes!!

 

ACTIVITATS 25 N

ACCIÓ 1: Art coeducatiu. L’alumnat farà cartells que s’exposaran per tot el centre on escriurà missatges que els  pugui generar malestar.

ACCIÓ 2: Cartells per diferents llocs del centres on es potencien les 3 paraules del nostre projecte.

ACCIÓ 3: Repartiment de pulseres amb les nostres tres paraules

ACCIÓ 4: Comprar bates pels mestres amb les nostres tres paraules.

ACCIÓ 5: Pintar un mural a la façana de l’entrada de l’escola.

ACCIÓ 6: Treballar de manera activa i dia a dia aquest tipus de comunicació amb el grup-classe.

ACCIÓ 7: Cada classe  disposarà d’una bústia on els infants de manera anònima podran informar, dir tot tipus de violència que els molesti a ells o hagin vist fer a un company, adult…

ACCIÓ 8:  Creació a la biblioteca d’una capsa mòbil per poder transportar a les diferents aules els contes sobre coeducació i perspectiva de gènere.

ACCIÓ 9: Re-escriure un conte des del punt de vista de la igualtat.

ACCIÓ 10: Donar a conèixer als alumnes dones que han aconseguit unes fites importants.

ACCIÓ 11: Identificar-se amb una dona.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>