UN NOM PER A L’ESCOLA

Benvolgudes famílies,

Aquest curs 2020-2021 és un curs atípic i especial per moltes coses. Vivim un moment de canvis i, al nostre centre, pensam que ha arribat el moment de fer-ne un més!!

L’any 2002 es va crear la nostra escola amb el nom de CEIP PORT DE POLLENÇA, nom que coincideix amb el nom del municipi, i que comporta infinitat de confusions.

El nostre Claustre aquest curs està realitzant una tasca molt important de revisió de documents i hem començat a definir quin model d’escola volem. Una de les coses que més identifica a qualsevol persona, lloc, entitat… és el nom. D’aquí neix la necessitat de trobar un nom per a la nostra escola que ens identifiqui, que reflecteixi la nostra identitat.

Per això, vos demanam la vostra ajuda fent-nos arribar propostes per un nou nom per a l’escola. Un nom que estigui vinculat a l’essència del nostre poble, de l’entorn (zona costanera) o de la nostra cultura.

Us proposam que ens faceu arribar les vostres propostes abans de dia 19 de març. Les propostes es podran deixar dins una urna que se situarà tota la setmana a l’entrada principal de l’escola.

CONDICIONS:

– Nom vinculat a l’essència del Port de Pollença, de l’entorn i/o de la nostra cultura.

– Adjuntar una breu explicació del sentit que té el nom proposat.

– Les propostes seran anònimes.

Animau-vos a participar!!

Moltes gràcies per endavant,

EQUIP DIRECTIU

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>