Claustre i Consell Escolar

Benvolgudes Famílies:

Vos volem informar que el passat dimecres dia 27 de gener de 2020 es va realitzar telemàticament una reunió de Claustre i un Consell Escolar on es tractaren diferents temes i s’aprovaren algunes qüestions. Dels temes que es tractaren, vos volem informar i comunicar que:

  1. Es va informar i es va aprovar la gestió econòmica de l’any 2020 i pressupost del 2021.
  2. Es va aprovar la justificació i assignació del menjador de 2020.
  3. Es va informar de la valoració del rendiment acadèmic del 1r trimestre.
  4. Es va informar sobre l’auxiliar de conversa per al curs 2020-2021. Dia 11 de gener va començar al nostre centre una auxiliar de conversa de llengua anglesa, na Lisha R. Gaspar que estarà fent suport a l’àrea d’anglès al segon cicle de primària. Ha tengut molt bona acollida per part de tot l’alumnat ja que també ha anat al primer cicle de primària a presentar-se. Es quedarà al nostre centre fins a final de curs.
  5. Vàrem informar al claustre que hem tengut molt bona valoració del simulacre d’evacuació. Ha estat l’any que hem batut rècord de temps a la sortida de l’edifici.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>