Noves mesures Covid

Benvolgudes famílies,

Us informam que dimarts, 1r de març, la Comissió de Salut Pública del Consell Interterritorial de Salut va publicar l’acord sobre l’eliminació de la quarantena en els contactes estrets de COVID. Per això, els contactes estrets no hauran de fer quarantena i les actuacions es dirigiran cap a la recomanació de mesures preventives que serveixin per protegir la població més vulnerable. Aquest acord afecta els centres educatius.

Per això, a partir d’avui dilluns, 7 de març, no caldrà identificar els contactes estrets i aquests no hauran de fer quarantena. Dir-vos que a hores d’ara, la Conselleria d’Educació i Formació Professional treballa conjuntament amb la Conselleria de Salut i Consum per revisar el conjunt de les mesures aplicades als centres educatius i reduir-les a un mínim d’exigències indispensable per garantir la protecció de tots els membres de la comunitat educativa.

Aquestes mesures han de ser semblants a les que s’apliquen al conjunt de la població en altres àmbits. Per això, en breu es publicarà una resolució conjunta del conseller d’Educació i Formació Professional i de la consellera de Salut i Consum que deixarà sense efectes la Resolució conjunta del conseller d’Educació i Formació Professional i de la consellera de Salut i Consum de 4 de juny de 2021 per la qual s’aproven les mesures excepcionals de prevenció, contenció, coordinació, organització i funcionament per fer front a la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 per als centres educatius no universitaris de la comunitat autònoma de les Illes Balears durant el curs 2021-2022 i les seves posteriors modificacions, que establirà les mesures que s’hauran d’aplicar als centres educatius a partir de la situació actual, en què la pandèmia de la COVID-19 es troba en fase de remissió a les Illes Balears.

Salutacions,

Equip Directiu CEIP Son Basca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>