Lligams Generacionals

Avui ha ocorregut un fet històric a Son Basca. El centre ha tengut la visita d’unes persones molt especials: la primera generació (2006) d’antics alumnes.

Són la primera generació que va fer tots els cursos a Son Basca. L’equip directiu ha acompanyat a aquests alumnes que varen estrenar l’escola, tot i que recordem, ara anecdòticament, varen fer el seu primer any a Joan Taix perquè el centre encara no estava acabat.

I dins l’equip directiu actual hi ha un “lligam” i un vincle molt especial amb aquesta primera generació: na Margalida Batle Siquier, qui va ser la seva primera mestra, i qui encara es dirigeix a ells com “els meus nins”.

I per celebrar aquesta efemèride s’han juntat els antics alumnes amb els alumnes més grans del centre, amb qui han compartit les seves experiències i vivències.

Aquesta primera i històrica trobada posa el punt d’inici a una nova iniciativa del programa LLIGAMS: Lligams generacionals que pretén “lligar” i generar “sentiment de pertinença” entre tota la comunitat de Son Basca: alumnat antic i present, adults i infants.

Per molts d’anys i Bona Pasqua.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>