Concurs Cartes d’Amor

Els nostres infants de 4t B han participat en el Concurs de Cartes d’Amor organitzat per l’Ajuntament de sa Pobla. Avui, els infants d’aquesta classe han rebut aquest correu electrònic per part de Biel Payeras Torrandell, regidor de Participació Ciutadana, Patrimoni i Innovació.

Benvolguda aula de 4t B de Son Basca,
De part del jurat del II Concurs de cartes d’amor organitzat per l’Ajuntament de sa Pobla volia traslladar-vos el següent missatge:
1. Un sincer agraïment per la vostra entrega. Per les cartes d’amor que heu enviat, es nota que heu treballat de valent. Volem donar-vos l’enhorabona per aquesta entrega!
2. Vos encoratjam a no deturar. Ja sigui escrivint cartes, contes, diaris personals, notes, poemes… escriure ens fa sentir millors! 
Per aquests dos motius, el jurat ha decidit fer un accèssit al veredicte i regalar un lot de llibres perquè continueu gaudint de la lectura. L’Arxiu municipal de sa Pobla vos el farà arribar!
Moltes gràcies i endavant!

Enhorabona, infants!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>