FESTA FINAL DE CURS!

Benvolgudes famílies,


S’acosta el final de curs. I després de 2 anys de no fer-ne hi ha mooooltesss ganes de fer una gran festa tots junts.

Enguany canviam el model de festa de dalt a baix, i esteim preparant un programa brutallll. El programa encara no és definitiu, tenim activitats que les faran pares i mares, també padrines, gent que proposa iniciatives… és impressionant.

Així que si teniu ganes de participar o de fer alguna proposta, per favor no ho dubteu i endavant. També tenim gent que s’està oferint per donar una mà en el que sigui, ja que hi haurà moltes coses. S’hi estan apuntant pares i mares, padrins, tios, i també antics alumnes (germans grans).

Vos animam a tothom a participar!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>