Premis d’Educació 21-22

A Son Basca esteim súper orgulloses d’haver acompanyat ahir na Carlota i la seva família a recollir el Premi a l’Educació Primària del curs 21-22 al Palau de Congressos de Palma. Enhorabona Carlota!!!!

L’educació és la principal riquesa i el recurs bàsic d’un país i dels seus ciutadans. Les societats actuals donen gran importància a l’educació que reben els infants, ja que és el mitjà més adequat per desenvolupar les capacitats, definir la personalitat, configurar la comprensió de la realitat i conformar la pròpia identitat.

L’obtenció d’un premi per als alumnes d’educació primària, que han fet un esforç personal i que han treballat amb una dedicació especial, per superar les dificultats des d’una situació social o personal desfavorable o que han demostrat al llarg de tota l’etapa un aprofitament acadèmic excel·lent, és una de les actuacions que pretenen incidir en la consecució d’un sistema educatiu que inclogui qualitat, equitat i possibilitats de desenvolupament individual. Per tot això, amb la finalitat de potenciar mesures d’atenció a la diversitat, la millora dels resultats acadèmics, el reconeixement de l’esforç i la valoració del rendiment acadèmic excel·lent, la Conselleria d’Educació i Formació Professional atorga els premis a l’esforç personal i/o al rendiment acadèmic dels alumnes de primària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>