I Marató de Reciclatge Creatiu de Roba d’Eivissa

La Fundació Deixalles i l’Escola d’Art d’Eivissa tenen el plaer de convidar-vos a la “I Marató de Reciclatge Creatiu de Roba d’Eivissa”, que tindrà lloc el proper dimarts 10 de maig de 2022 a l’Escola.

1000kg de roba de segona mà com a matèria primera per a generar 15 nous dissenys!!!  Un marató trepidant de 9 hores!!

Col·laboren: Conselleria de Medi Ambient del Consell Insular d’Eivissa, l’Ajuntament de Sant Josep, l’Oficina de Residus d’Eivissa, GIREF, Fashion Revolution, Etikology, Jean Pierre Lopez, l’artista Julián Molina i l’empresa Cosibiza.

Adjuntem nota de premsa amb el programa d’aquesta marató.

Cartell guanyador creat per a aquesta edició per la nostra alumna de 1r curs del cicle formatiu de Disseny Gràfic: Noelia Ribas Escanellas.