Jornades de Moblament

El cicle de grau superior de Moblament destinat a formar professionals del disseny d’interiors: condicionar arquitectònicament i moblar espais per desenvolupar diversos usos (habitatge, comercial…) tractant els aspectes estètics, tècnics i funcionals dels espais habitables.

Per aquest motiu es vol acostar la visió professional del sector amb l’organització d’unes ponències de professional del sector incloent diferents àmbits, per donar a conèixer a l’alumnat les múltiples sortides professionals que poden tenir en acabar els seus estudis.

Amb l’organització d’aquestes jornades també se cerca promocionar la formació i donar-li visibilitat a l’escola, per aquest motiu durant la duració de les jornades el centre estarà obert al públic en general. A part de les ponències també s’organitzarà una exposició al hall del centre per donar a conèixer els treballs dels alumnes i el tipus de formació que es realitza.

ESTUDIO VILA 13 — Jordi Carreño

Estudi d’arquitectura i interiorisme basat en l’illa d’Eivissa, on desenvolupen gran part del seu treball. Creadors de l’hotel Gatzara de Santa Gertrudis o l’Ushuaïa Tower.

IDEOGRAMA – Jaume Juan Calvo

Estudi de disseny multidisciplinari (gràfic, interiors, web, 3D) situat a Manacor, a Mallorca, a les Illes Balears.

És evident la importància del disseny a l’hora de desenvolupar una tasca o activitat amb eficàcia. L’objectiu d’Ideograma és apropar el disseny a persones, professionals, empreses, administracions… creiem en el disseny funcional, pràctic i coherent. Amb aquests principis oferim solucions reals i rendibles, marcades per les exigències del mercat i la indústria que ens envolta.

José Luís Zaragozà

Arquitecte per la Universitat Politècnica de València, ha cursat també estudis de Belles arts. Ha treballat en despatxos d’arquitectura a Varsòvia i actualment dissenya vinils ornamentals i encàrrecs relacionats amb tècniques artístiques.

STUDIO RETHINK IBIZA – Interiors · Home decor · 3D-print

Ofereixen serveis integrals de disseny d’interiors i arquitectura per a residències i comerços. A més, ofereixen serveis de fabricació digital amb: maquetació 3D i talls làser, proposant una nova manera de pensar materials i solucions per a la decoració d’interiors.

Sota el lema del disseny circular, llancen la marca de valorització dels residus plàstics, el PlúsTic Lab, creant mobles i art des de les deixalles plàstiques.

AULETS – Sebastià Martorell

Els seus projectes es caracteritzen per l’ús de materials i artesanies vinculades al territori i l’ús de recursos locals. Últimament, treballen en un projecte d’aprofitament de la fusta provinent de la desforestació o per catàstrofes climàtiques per a la producció de mobiliari anomenat Amarar.

Alberto Martínez Quesada

Arquitecte, director de Patrimoni Industrial del Sucre de l’Ajuntament de Motril. Reconversió d’una antiga fàbrica de sucre per a fer-la museu. Explicar el seu projecte de grans espais i possibilitats seria molt més que interessant per l’alumnat de Moblament; Maquinària, il·luminació, neteja materials ferros, distribució i circulació de visitants, estratègies de màrqueting, canvis i rehabilitació d’estructures…