Exposició “Passat, Present i Futur”. Escola d’Art d’Eivissa a EBUSUS, Societat Cultural

L’Escola d’Art d’Eivissa té el plaer de convidar-vos a l’exposició: Passat, Present i Futur que té lloc a la seu d’EBUSUS, Societat Cultural i romandrà oberta fins 24 d’abril.
Podreu gaudir d’obres, que formen part del patrimoni, història i memòria del nostre centre, realitzades per grans artistes vinculats a Arts i Oficis: Antoni Pomar, Vicent Calbet, Paco Riera, Adrián Rosa, Agudo Clará, etc. Així com de treballs del nostre alumnat dels ensenyaments que impartim: Batxillerat Artístic i Cicles Formatius, Forja i Ebenisteria Artística, Moblament, Modelisme d’Indumentària i Assistència al Producte Gràfic Imprès i que representen el gran valor present i futur de l’Escola.

També alguna obra inèdita que no ha vist la llum, encara…

Ens fa especial il·lusió reprendre una col·laboració que es va dur a terme des de l’any 1944 fins al 1964 i que avui, 59 anys després, reprenem de la mà i en companyia d’EBUSUS, Societat Cultural i que ens agradaria compartir amb vosaltres.

Us esperem!!

Salutacions cordials,