Jornades de Portes Obertes

Com cada any, vos convidem a les Jornades de Portes Obertes de l’Escola d’Art d’Eivissa que es celebren els dies 10, 11 i 12 d’abril del 2024

Horari de matí de 9 a 14 h per a grups amb cita prèvia. A partir de les 14 h per persones individuals o famílies, flexibilitzant horari amb cita prèvia.

Per confirmar les visites al centre:  971 30 12 28 / escoladart.eivissa@educaib.eu

Ens podeu conèixer més a les nostres xarxes i descobrir novetats i més informació dels nostres Cicles de Grau Mitjà Forja Artística i Assistència al Producte Gràfic Imprès; Cicles de Grau Superior de Modelisme d’Indumentària, Ebenisteria Artística i Moblament; així com els estudis de Batxillerat Artístic; les nostres exposicions i jornades. Ens agrada estar a prop de la cultura i la societat eivissenca. A més ens complau informar-vos que a partir del proper curs impartirem el cicle formatiu de grau mitjà Assistència al Producte Gràfic Interactiu.