Connexió a la xarxa wifi

El centre disposa de la xarxa wifi ec008053, que està disponible per a professors i alumnes per al seu ús amb finalitats educatives.

No Wifi Icons - Download Free Vector Icons | Noun Project

Cal insistir que la finalitat d’aquesta xarxa és educativa, i que el seu ús tant per part de l’alumnat com del professorat queda restringit a les activitats lectives que així ho requereixin. Així, es recomana fermament desactivar la wifi dels dispositius mòbils i només activar-la quan se n’hagi de fer ús.

Per a connectar-se a la xarxa wifi calen l’usuari i la contrasenya d’alumne o professor que proporciona la CAIB en quedar adscrit a un centre. Aquestes credencials són les mateixes que s’empren per accedir al GESTIB.

  • Els alumnes menors d’edat poden sol·licitar aquestes credencials al seu tutor.
  • Els alumnes majors d’edat que no recordin el seu usuari o la seva contrasenya han d’omplir el formulari “He oblidat la contrasenya” a la pàgina d’accés del GESTIB, i rebran un enllaç al correu electrònic indicat i un missatge per SMS.
    Els camps de correu electrònic i el telèfon mòbil indicats han de coincidir amb les dades de matrícula de l’alumne. En cas contrari, els alumnes es poden adreçar a secretaria per a actualitzar aquestes dades, si cal.

La configuració per a poder-se connectar a la xarxa wifi és una mica complexa. Podeu trobar els detalls a les seccions de la pàgina oficial del servei de Coordinació TIC. A continuació teniu enllaços amb les passes a seguir per a cada tipus de dispositiu:

  • GNU/Linux: No cal programari addicional.
  • Windows: Cal un programari específic.
    El programari per a poder autenticar-se a la xarxa es pot descarregar d’aquí (només per als usuaris del centre).
  • iOS: No cal programari addicional.
  • Android: No cal programari addicional.

Cal recordar que no es pot connectar més d’un dispositiu alhora amb les mateixes credencials d’usuari.