LLISTAT PROVISIONAL ESCOLARITZACIÓ 24-25

Bon dia,

Avui s’han publicat el llistat provisional del procés d’escolarització. Individualment, ho podeu consultar a la web d’escolarització: https://www.caib.es/sites/escolaritzaciocurs/ca/consulta_resultat_del_proces-25569/

Mitjançant aquesta consulta, podreu veure la puntuació i els centres que heu sol·licitat. Si aquesta no fos correcta tendreu 3 dies hàbils, a partir del dia següent a la publicació de la puntuació, per tramitar una reclamació en el centre de 1a opció (fins dia 17 de juny inclòs). En el cas de tràmits autenticats podeu utilitzar el tràmit de reclamacions que tendreu en la pestanya de sol·licituds.

El dia que surti la puntuació definitiva (21 de juny) podreu veure quin centre us ha estat adjudicat. Si no se us ha adjudicat cap dels centres escollits en la vostra sol·licitud, sortirà un dia i hora aproximada de cita, en el que es podran mirar altres opcions.

Aquestes cites poden ser telefòniques o presencials. Si són presencials us haureu de personar a l’oficina d’escolarització corresponent. Si són telefòniques serà l’oficina corresponent la que es posarà en contacte amb els sol·licitants.

PROCÉS ESCOLARITZACIÓ 23-24

Podeu realitzar la sol·licitud des del web: www.escolaritzacio.caib.es

La sol·licitud per alumne és única i s’ha de presentar en el centre que trieu en primera opció, tant si es fa de forma presencial com telemàtica. Es poden triar fins a 5 centres.

Es publicarà la puntuació provisional i el llistat d’admesos definitiu al centre escollit en primera opció.

L’alumne que no hagi obtingut plaça en cap dels centres triats tendrà una cita telefònica on se li oferirà una plaça a un altre centre (apareix com a “no reservat” al llistat definitiu juntament amb el dia i l’hora de la cita).

La formalització de la matrícula s’ha de fer en el termini que marca el calendari, en cas contrari es perd la plaça obtinguda.

La llista d’espera serà vigent fins al 30 de setembre al centre educatiu triat en primera opció.