Concurs de Gloses 2021

Enguany tornàrem a celebrar el nostre Concurs de Gloses característic de ses Festes de Sant Antoni a s’escola. Participaren totes les aules a través de videoconferència. És a dir, els infants estaven connectats per cicles (infantil, primer cicle i segon cicle) i s’escoltaren uns als altres a través de les pantalles de les aules. Va ser diferent a la vegada que divertit i inclusiu, ja que també pogueren participar alguns infants des de casa.

Les aules guanyadores d’aquesta edició han estat:

  INFANTIL 1R CICLE 2N CICLE
1r PREMI 5 anys B 2n A 5è C
2n PREMI 4 anys A 1r A 5è B

 

Gloses guanyadores 2021

El jurat ho va tenir ben difícil a l’hora de decidir perquè realment tots els infants i professorat han fet una gran feinada per preparar aquest Gran Concurs. 

 

Si voleu llegir totes les gloses les teniu en el següent recull:

 

Benvingut 2021!

 
 
 
👨‍👩‍👦‍👦👩‍👧‍👧 Estimades Famílies Basquianes!
 
🎄 Com estau? Com heu passat aquestes festes? De ben segur que heu desconnectat molt i heu fet moltes cosetes en família.
 
❄️ Ara ja és hora de tornar a l’escola. Ja sabeu que hem de seguir ventilant les aules; tot i que podem posar la calefacció és convenient que dugueu els vostres infants ben còmodes i abrigadets.
 
👹 Tenim moltes ganes de tornar-nos a retrobar a l’escola i començar aquesta setmana santantoniera. Enguany a dins les aules ho viurem d’una altra manera una mica diferent però en gaudirem molt igualment. I el més important… ho viurem!
 
👋 Fins demà famílies! Passau molt bon diumenge! 😊

Nadales 2020

Benvolgudes Famílies:

Aquest any és ben diferent en tots els sentits, però des de Son Basca intentam treure un bon somriure davant les adversitats i posam a funcionar a tota màquina totes les peces del nostre engranatge com a escola per poder treballar i gaudir de totes les activitats, en definitiva, treballam per aprendre i, en conseqüència, créixer.

Enguany, fa cosa d’un mes, quan ja havíem començat a assajar les Nadales, ens donaren instruccions des de les Conselleries de Sanitat i Educació que els infants no podien cantar a una distància inferior als 3 metres entre ells ni a espais interiors ni exteriors, la qual cosa dificultava l’enregistrament de l’àudio de la nadala per part dels infants.

És per aquest motiu que vos compartim aquests vídeos que els infants i l’equip docent han preparat amb molta il·lusió, dedicació i compromís per tal de poder desitjar-vos un MOLT BON NADAL i BONES FESTES

3 anys A

3 anys B

4 anys A

4 anys B

4 anys C

5 anys A

5 anys B

5 anys C

1r A

1r B

1r C

2n A

2n B

3r A

3r B

3r C

4t A

4t B

4t C

5è A

5è B

5è C

6è A, B i C

Full Informatiu 12

Benvolgudes famílies: 

Ja teniu el Full Informatiu número 12. Pensau que tenim per davant un cap de setmana llarg…

Fins dimecres famílies!

Cuidau-vos molt.