Estudis d’FP

 

A l’IES sa Blanca Dona impartim cicles formatius presencials de dues famílies professionals.

Família d’Administració:
Família de Comerç:

També som col·laboradors amb l’FP a distància de Balears amb el GRAU MITJÀ de Gestió administrativa i els GRAUS SUPERIORS d’Administració i finances, Assistència a la direcció i Comerç Internacional.

Pots consultar més estudis d’FP a Balears aquí.

 

Què faré als mòduls de Grau Mitjà?

Aquí pots consultar les fitxer orientatives de Grau Mitjà:

https://www.caib.es/sites/fp/ca/fitxes_dorientacia/

 

Formacions específiques

A més, si cerques formacions específiques per al món laboral et recomanam aquestes altres possibilitats:

  • FUEIB – Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB), on podràs fer estudis de màster, postgrau i cursos específics.
  • Districte07800 – Campus de districte 07800 de l’Ajuntament d’Eivissa amb accés a cursos, tallers i webinars de noves tecnologies, metodologia de gestió i innovació empresarial, així com formació relacionada amb la creativitat i altres àmbits que et permetran actualitzar el teu coneixement general.
  • SOIB – Certificats de professionalitat de diferents famílies professionals (Hoteleria i turisme, Informàtica i comunicacions, Seguretat i medi ambient, Activitats físiques i esportives…) i altres d’idiomes (amb certificat oficial) i de noves tecnologies.

Punt d’Orientació Acadèmica i Professional

Al POAP (Punt d’Orientació Acadèmica i Professional) t’ajudaran a orientar la teva carrera professional amb informació sobre estudis, mercat laboral i sortides laborals. Demana més informació i una cita aquí:
 
 

Com accedir als cicles formatius?

Trobaràs tota la informació relativa a l’accés al punt d’orientació d’FP:

Punt d’orientació acadèmica d’FP Balears