Certificat professionalitat HOTR0108 (Operacions bàsiques de cuina)

Certificat de grau C de nivell 1

350 Hores de formació

Horari de matí de dilluns a divendres i 40 hores de pràctiques

Inscripció durant el mes d’octubre 2025.

Començament previst el mes de novembre.

Es publicaran les dates concretes en aquesta mateixa pàgina.

Què aprendré?

Preelaborar aliments, preparar i presentar elaboracions culinàries senzilles, i assistir en la preparació d’elaboracions més complexes, aplicant tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d’aliments.

Itinerari modular del certificat de professionalitat

HOT091_1 OPERACIONS BÀSIQUES DE CUINA

  • UC0255_1 EXECUTAR OPERACIONS BÀSIQUES D’APROVISIONAMENT, PREELABORACIÓ I CONSERVACIÓ
  • UC0256_1 ASSISTIR EN L’ELABORACIÓ CULINÀRIA I REALITZAR I PRESENTAR PREPARACIONS SENZILLES
  • MP0118 MÒDUL DE PRÀCTIQUES PROFESSIONALS NO LABORALS D’OPERACIONS BÀSIQUES DE CUINA

Sortides professionals

  • Auxiliar de cuina
  • Ajudant/a de cuina
  • Encarregat/ada d’aliments i begudes (hoteleria)
  • Empleat/ada de petit establiment de restauració

Accés a altres estudis

  • Certificats de professionalitat de nivell 2 de la família de Hosteleria i Turisme.