Certificat de grau C de nivell 1
350 Hores de formació
Horari de matí de dilluns a divendres i 40 hores de pràctiques
Inscripció durant el mes d’octubre 2025.
Començament previst el mes de novembre.
Es publicaran les dates concretes en aquesta mateixa pàgina.
Què aprendré?
Preelaborar aliments, preparar i presentar elaboracions culinàries senzilles, i assistir en la preparació d’elaboracions més complexes, aplicant tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d’aliments.
Itinerari modular del certificat de professionalitat
HOT091_1 OPERACIONS BÀSIQUES DE CUINA
- UC0255_1 EXECUTAR OPERACIONS BÀSIQUES D’APROVISIONAMENT, PREELABORACIÓ I CONSERVACIÓ
- UC0256_1 ASSISTIR EN L’ELABORACIÓ CULINÀRIA I REALITZAR I PRESENTAR PREPARACIONS SENZILLES
- MP0118 MÒDUL DE PRÀCTIQUES PROFESSIONALS NO LABORALS D’OPERACIONS BÀSIQUES DE CUINA
Sortides professionals
- Auxiliar de cuina
- Ajudant/a de cuina
- Encarregat/ada d’aliments i begudes (hoteleria)
- Empleat/ada de petit establiment de restauració
Accés a altres estudis
- Certificats de professionalitat de nivell 2 de la família de Hosteleria i Turisme.

