Tècnic en Seveis en Restauració

Aquesta professió es desenvolupa en sectors i subsectors productius en els quals es desenvolupen processos d’elaboració i serveis d’aliments i begudes, principalment del sector de l’hoteleria. Desenvolupa la seva activitat professional tant en grans com en mitjanes i petites empreses, encara que també pot treballar per compte propi en petits establiments de restauració.

Realitzar les operacions de preparació, presentació i serveis d’aliments i de begudes, així com atendre el client en l’àmbit de la restauració, amb els protocols de qualitat establerts i actuant segons normes d’higiene, de prevenció de riscos laborals i de protecció ambiental.

Requisits d’acces:

Caldrà cumplir un dels següents requisits:

  • Els alumnes hauran d’estar en possessió del títol de graduat en ESO.
  • Haver superat la prova d’accés al grau mitjà.
  • Haver superat un programa de FPB.

Mòduls

Primer Curs

  • Operacions bàsiques en bar cafeteria
  • Operacions bàsiques en restaurant
  • Tècniques de comunicació en restauració
  • Formació i orientació laboral
  • Seguretat i higuene en la manipulació d’aliments
  • Anglès

Segon Curs

  • Ofertes gastronòmiques
  • Serveis en bar cafeteria
  • Serveis en restaurant i esdeveniments especials
  • El vi i el seu servei
  • Emprese i iniciativa emprenedora
  • Formació en centres de treball

Sortides professionals:

  • Cambrer/a de bar cafeteria o restaurant
  • Cap de rang
  • Empleat/da d’economat d’unitats de producció i serveis d’aliments i begudes
  • Bàrman
  • Ajudant/a de sommelier
  • Auxiliar de serveis en mitjans de transport